BEHANDLINGER

Healingsmassage og spirituel vejledning

Denne behandling er til dig, som er klar til at arbejde i dybden med dig selv, og forløse gamle mønstre og monstre.

I massagen bliver du blidt guidet til at finde ind i dig selv, vi renser dine chakraer, styrker din kærlighed og din fred, og tillader din styrke at vokse sig større.  Vi snakker både før og efter healingsmassagen, og alt efter hvor du er på din rejse, sår vi frø til din videre udvikling og tillader dine energier at tage plads, tillader at du stråler.


Vil du arbejde dybere med din integretet, din selvudvikling, dit personlige lederskab,  er du udbrændt, træt og stresset, føler du dig drænet som mor, kvinde, partner, er denne behandling til dig. 


Behandlingen koster 1800 kr og varer 2-3 timer.

Efterårstilbud kr. 1000,- i oktober og november 2023 

 


Luksus behandling

2,5 times behandling, hvor du får fuldstændig ro på krop og sjæl. Behandlingen er udrensende, og jeg anbefaler at du sætter resten af dagen af til afslapning. Behandlingen består af en helkropsmassage, kombineret med healing, varme sten og krystaller, face lifting massage og akupressur.

Normalpris Kr. 1500,-


Helkropsmassage

Helkropsmassagen er en dybdegående massage af ansigt, nakke, skuldre, arme, ryg, lænd, baller, ben og fødder. Massagetrykket bliver tilpasset dit behov. I massagen anvendes der akupressur, og lige ledes min viden om meridian systemerne. Tilgangen er holistisk.

Ca. 60 min, 600 kr. Medbring 2 store håndklæder/lagerner


Overkropsmassage

Dybdegående massage af ansigt, nakke, skuldre, arme, hænder, ryg og lænd. Massagen er velegnet til dig som har problemer med nakkespændinger, ondt i arme og hænder, ryg og lændesmerter.

Ca. 40 min, kr. 400 kr. Medbring 2 store håndklæder/lagener.


Akupunktur

Med akupunkturnåle kan jeg hjælpe dig med iskiassmerter, hovedpine, uro i benene.

Første behandling kr. 600 derefter kr. 400 pr. behandling.